Aardseweg 131 - 2440 Geel
Tel.: 014 96 01 52
Contacteer ons!
contact
Leer uw lichaam opnieuw kennen

Personal training door Rise 'N Shine: tijd voor een nieuwe start

Personal training en functional training, wat zijn dat nu precies? Ik help u in enkele stappen naar een nieuw, gezonder en energieker lichaam in de vorm van persoonlijke coaching op maat.

  • Week 1 tot 4: Preparation
    We werken onder meer aan stabiliteit, mobiliteit en lichaamshouding. U ontdekt als het ware uw lichaam op een andere manier. Nieuwe spieren, nieuwe manieren van bewegen...
  • Week 5 tot 8: Performance
    We blijven gaan voor dat gezondere lichaam! Altijd verleggen we de grens net dat tikje verder. Samen trainen we alsmaar harder en u voelt uw uithoudingsvermogen en explosiviteit almaar toenemen.
  • Week 9 tot 12: Experience
    De work-out wordt pittiger en u kan deze intussen gemakkelijker aan! U ziet de eerste veranderingen aan uw lichaam en merkt dat u zich beter in uw vel voelt. Nu jij …

Ook met meerdere personen tegelijkertijd mogelijk.

Wenst u niet alleen aan uw lichaam te werken maar liever in kleine groepen van 1 tot 4 personen? Ook dat is mogelijk. In een kleine groep heb ik alsnog oog voor ieders persoonlijke doelstellingen.

Maak snel een afspraak voor functional training!

Wat denkt u? Bent u klaar voor een nieuwe start? Maak vandaag nog een afspraak bij Rise and Shine voor personal training in Geel en omstreken. 

Klik hier voor het intake formulier.

Clikc+